This blog. | Do not limit your challenges, challenge your limit

Do not limit your challenges, challenge your limit

Annons

This blog.

Hej på dig, gränssprängare!
Jag tänkte skriva lite om hur jag har planerat att göra med den här bloggen så det inte blir några missförstånd och sådär.
Inläggen:
Jo först och främst så kommer jag skriva inlägg här när jag känner att jag har något att skriva om, jag kommer inte säga att jag ska skriva ett inlägg här i veckan. Gör jag det finns det en risk att jag inte direkt har något bra att skriva om och därför är risken stor att det inte blir något bra inlägg!
Ibland kan det dock hända att jag slänger upp ett inlägg där jag skriver om mitt pass, vilka övningar jag körde, vikter och så vidare. Det kommer inte bli så mycket av det i min blogg, då jag kör på två pass per muskelgrupp och sen blir det lite tjatigt att skriva samma övningar hela tiden!
Kategorier:
Jag kommer att ha olika kategorier här på bloggen, för att det ska bli enkelt för er att hitta speciella inlägg. För tillfället har jag fyra olika kategorier, jag är alldeles säker på att det kommer tillkomma fler kategorier allt eftersom jag bloggar! Men den första kategorin jag har heter ”Beast of the Week/ Veckans sprängare!”
Anledningen till att jag inte har översatt sprängare rakt av till Engelska är att det blir Blower och för er som är lite äldre, ni förstår problemet! Så därför kallar jag det för beast när jag skriver på Engelska.
Hur som helst så kommer jag att ha en person som jag tycker inspirerar och motiverar och skriva en kort beskrivning, samt varför jag tycker att personen är värd att kallas för Veckans sprängare, och detta kommer jag att göra en gång i veckan.
Ni får hemskt gärna tipsa mig om personer som ni tycker är värda en plats under titeln.
Det kan ni göra på Fukklimits@hotmail.com eller skriva en kommentar här eller på instagram.

Den andra kategorin heter ”Food/ Mat”
Här kommer jag helt enkelt att tipsa om enkel, snabb och god mat eller recept jag gillar!

Den tredje kategorin heter ”My story and my progress/ Min historia och mina framsteg.”
Här kommer jag skriva min historia, om mig och så vidare! Jag kommer även lägga upp bilder på framsteg jag gjort och framsteg jag gör.

Den fjärde och sista kategorin heter ”My workouts/ Min träning”
Här kommer helt enkelt inläggen där jag skriver om min träning och mina pass att landa!

Inlägg per vecka:
Som jag sa tidigare beror det på hur mycket eller om jag har något bra att skriva om!
Ni får gärna tipsa mig om vad ni vill att jag ska skriva om eller om ni vill höra mina åsikter på ett speciellt ämne eller liknande! Ni kan göra detta på instagram, här, facebook eller på Fukklimits@hotmail.com
Men om jag har material och ämne att skriva om så ska jag absolut försöka få till ett inlägg per vecka!

Det är så min blogg kommer vara och jag hoppas att ni är med mig!
Det ska bli kalasroligt att börja blogga igen, jag tror att det här med att byta bloggportal var ett bra beslut. Ha en beastmode-dag!

bl

Hello there, badass beast!
I was thinking I should write a post about how I am going to run this blog so there will not be any
misunderstandings.

The posts:
First of all, I will only write a blogpost when I feel that I have something good to write about.
I am not going to say that I will write one blogpost a week . Because if I do that I might not really have anything good to write about and then there is a big risk that it will be a really bad post!
Sometimes I will write a post about my session, though. What exercises I did, what weight I had and so on. Although, it will not be many posts like that in this blog, because I have two sessions per muscle group and it will be so many posts that will be the same if I do that!

Categories:

I am going to have different categories on my blog, so that it will be easier for you to find certain posts. For now I have four categories, but I am sure of that I am going to add categories during the time I blog.

The first category is “Beast of the week/ veckans sprängare!”
I will choose one person that I think inspire and motivates people, including myself.
I will write a short description about the person and why I think that this person deserves to be called Beast of the week, and I will do this once a week. I would love if you would give me tips on people you find inspiring or people whose name you think would fit under this title. You can do that on Fukklimits@hotmail.com or write a comment here or on Instagram!

The second category is called “Food/mat”
Here I will post simple, fast and tasty food or recipies I like!

The third category is called “My story and my progress/ Min historia och mina framsteg.”
I am going to write about my story here, about me and so on! I will also post pictures of the progress I have done and that I do.

The fourth and last category is called “My workouts/Min träning”
In this category I will put the posts about my training and my sessions!

Posts per week:
Just like I wrote earlier it depends on if I have anything to write about.
You can give me tips on subjects you want me to write about or if you want to know my opinion about a special subject!
You can do this on Instagram, facebook, here or at Fukklimits@hotmail.com
But if I have material and any subject to write about I will absolutely try to write one post per week.

This is the way I am going to run my blog and I hope you are with me!
I am really excited about starting to blog again, I think changing to myshowroom was a good decision. Have a beastmode-day!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats