Like a virgin! | Do not limit your challenges, challenge your limit

Do not limit your challenges, challenge your limit

Annons

Like a virgin!

Hallå på er, gränssprängare!
(Det är något jag kommer att kalla er, för vi säger “Fuck limits, go HARD”! Right?
Det här är mitt första inlägg här, vissa av er kanske hängde med hit från min andra blogg som jag hade tidigare på Nattstad, vissa av er kanske aldrig har sett eller hört talas om mig innan. Därför tänkte jag dra tjugo snabba om mig själv (relaterade till fitness så klart)!
Om det finns något annat ni undrar över eller vill veta, så är det bara att lämna en kommentar här eller på instagram! Och sen när jag har fått runt fem kommentarer så skriver jag ett inlägg och svarar på dem!
Nu kör vi!
1. Jag var överviktig innan jag började på gym.
2. Jag är kaffenarkoman, så ni kommer få höra mycket om mitt kaffe 😉
3. När jag väl är på gymmet så köttar jag som bara den, men utanför gymmet är jag otroligt lat! Ligger oftast i sängen och tittar på film eller tar det lugnt med en vän.
4. Jag är otroligt snäll, försöker tänka att varje person jag möter kämpar med något och ger gärna komplimanger, men jag tar inte skit! Inte från någon.
5. I vardagen så tillåter jag mig själv att kanske dricka pepsi max eller käka den osockrade kvargen en gång i veckan, blir oftast till Lördagsmyset. Sen har jag en fuskdag i månaden då jag käkar godis, kakor och andra saker jag längtar efter. För er som inte visste det så läser jag på ALLT jag äter eller dricker för att där inte ska vara socker i.
6. Jag skulle verkligen behöva variera både träning och kost mer, men jag är sååå dålig på det! Kör på det gamla för att det känns tryggt och bra.
7. Mina drömmar är att få en populär blogg, ett populärt instagramkonto, att bli sponsrad av Celsius, Better Bodies, MM Sports, Gymgrossisten, Smartshake, Sixdeuce and Fitnessguru.
8. Jag har väldigt stora krav på mig själv och väldigt stora mål, men jag låter det ta tid! Tvingar man fram något blir det svårt att hålla det sen.
9. Mina förebilder är; Sophie Arvebrink, Carolina Asplund, Lina Larsson, Heidi Vuorela och självklart Arnold Schwarzenegger och Dwayne Johnson.
10. Sämsta egenskap- Inom träning: Dålig på att variera. I livet: Tänker inte alltid innan jag handlar eller pratar.
11. Vad är idén med själva Fukklimitsprojektet? Jo, precis som bloggtitlen lyder så vill jag att folk ska börja att utmana sina gränser istället för att sätta gränser på sina utmaningar. Man kommer mycket längre och utvecklas mycket bättre då!
12. Favorithemsida? Gymgrossisten.
13. Rebecka var personen som fick mig att börja träna. Vi brukade “bara” vara vänner, men vi har blivit allt tightare med tiden och hon är som systern jag aldrig fick.
14. Av alla muskelgrupper tycker jag mest om att träna bröst, armar och mage!
15. Jag föredrar att köra kondisträning kort men intensiv. Gärna intervaller på löpband!
16. Jag är en sån person som INTE dricker, festar eller något liknande. När mina kompisar är på fest brukar jag dra av ett pass på gymmet. Jag gillar inte att festa och att dra ett pass på gymmet tar mig längre än att gå på en fest, supa ner mig och hångla upp någon. (Menar inte att detta händer varje person som går på fest).
17. Mitt största mål inom träningen är att bli nöjd med mig själv.
18. Jag bor inte i staden där mitt gym ligger, så att från det att jag går utanför dörren tills jag är inne på gymmet har klockan tickat i ungefär fyrtiofem minuter.
19. Tränar hellre tidigt på morgonen och har resten av dagen fri.
20 Sist men inte minst, jag använder mig bara av proteinpulver och omega-3 i kosttilskottsform.

diff

Hello there, badass beast! This is my first post on here and I assume that most of you guys do not know who I am or maybe you have never even heard of me or seen me before. So therefore, I will write a list with twenty things about me (related to fitness of course). And if there is anything you want to know, you can ask me on Instagram or write a comment and I will save it, then when I have gotten like five questions I will write a post and answer all of them!
Let´s go!
1.Outside of the gym I am incredibly lazy and when I do not work out I can just lay in bed all day and watch TV or something.
2.I used to be overweight before I started going to the gym!
3.Rebecka made me try the gym, and she has become like the sister I never had.
4.I am a coffee addict, it is like a drug to me. You will hear a lot about my coffee 😉
5.I am very kind, I try to think that everyone I meet is fighting their own battle and I love to compliment people. But I do not take shit, not from no one.
6.I have to read on EVERYTHING I am eating or drinking to make sure there are no sugar in it. On Saturdays I usually allow myself to drink pepsi max or diet coke, or maybe the new quark with no sugar added. And once a month I allow myself to have a cheat-day a when I eat candy, cookies, ice cream or whatever I am craving.
7.I could really use some variation in my training but I am soo bad at it, I usually just do the normal stuff and sort of get stuck in the same old pattern because I feel comfortable with it.
8.My dreams are to get a popular blog and Instagram account. I would also like to get sponsored by Celsius, Better Bodies, MM sports, Gymgrossisten, Fitnessguru, smartshake and sixdeuce.
9.I have very big goals but I let it take the time that is needed to get there. If you start to hurry stuff you will have a very hard time trying to keep it all like that.
10.Some of my role models are: Sophie Arvebrink, Carolina Asplund, Lina Larsson, Heidi Vuorela and of course Arnold Schwarzenegger and Dwayne Johnson.
11.The worst thing about me when it comes to training is, like I said before, that I am very bad at variation.
12.The idea with the fukklimitsproject is that I want people to understand that If you want to continue to grow and get further, we should, instead of putting limits on our challenges, challenge our limits.
13.Favourite internet-site? Gymgrossisten
14.Of all sessions, chest, abs and arms are my favourite ones!
15.I prefer my cardio short but intense, intervals on the treadmill works good for me!
16.I am one of those persons who do NOT drink, party or anything like that!
When my friends go to parties I usually go to the gym. I feel like going to the gym will take me a lot further than going to a party, get drunk and have my hands all over someone. (Though, I am not saying that this happens to every person going to a party).
17.My biggest goal is to get confident about myself and my body.¨
18.I do not live in the town where the gym I go to is, so from the minute I put my foot outside the door until I get to the gym the clock has been ticking about forty-five minutes.
19.I would rather do an early morning-session and then have the rest of the day free.
20.And last but not least, the only supplements I use are protein powder and omega-3.

That was pretty much it, once again if there is anything else you guys want to know about me, then just leave a comment here or on Instagram!
Have a beastmode-day!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats